Comunitate

Toate demersurile noastre au ca obiectiv sprijinirea clienților noștri pentru obținerea succesului dorit de aceștia. La fel procedăm și atunci când susținem o cauză din comunitatea din care facem parte, în care credem și în care ne implicăm nu doar la nivel declarativ, ci cu toată convingerea și dedicarea.
Pentru a sprijini dezvoltarea sustenabilă a comunității din Timișoara, până în prezent am fost activ implicați în cauzele de mai jos.

Asociația Pet Hope Timișoara

Am fost și continuăm să fim alături de această asociație ce luptă pentru respectarea drepturile animalelor și împotriva abuzurilor împotriva acestora. Considerăm că o societate sănătoasă este aceea în care toți membrii ei sunt respectați, inclusiv animalele.

Informații despre asociație se găsesc pe pagina web a acesteia – https://www.pethope.ro/

Corul Avocaților

Acest proiect, inițiat de colegul noștru Paul Ciucur, are ca scop caritabil și este gândit cu scopul de a depăși barierele în relațiile interumane cu ajutorul muzicii.

Proiectul a început în anul 2016 când, după concertul organizat în catedrala greco-catolică din Timișoara, au fost strânși 8.000 lei pentru proiectul United Way „Învață să reușești”. An de an, suma donată de audiență a fost tot mai mare, astfel că numărul de copii sprijiniți a crescut și el.